Telefon mobil iHunt i3 3G, 2.8-inch Display, DualSIM, 3G, Bluetooth, Lanterna, Baterie 1450mAh, Camera, Red

 

RO-ALERT ACTIV DIN FABRICA

iHunt i3 3G

Știm, peste tot, vezi telefoane scumpe sau foarte scumpe. Majoritatea au aceleași caracteristici și funcții. Internet, telefonie, rețele de socializare, muzică și cameră foto. Dar de ce să plătești mult când le poți avea pe toate la un preț cât se poate de mic ? Ne-am gândit să-ți prezentăm un telefon clasic, cu butoane, dar care include și multe caracteristici pe care le regăsești pe un smartphone. Perfect pentru seniori, pentru cei mici și de ce nu, pentru toți cei ce caută un telefon pe care să-l utilizeze cu ușurință. Simplu și util !

Prețul este cel pe care-l vezi afișat, nu este eronat, nu trebuie să te uiți de două ori ! De acum, vei avea un telefon pe care-l vei folosi cu ușurință, cu dimensiuni perfecte și ce include cele mai populare și răspândite caracteristici. Ți-am spus că are și display color ?

Avantaje:

– Ecran 2.8-inch;
– Rețea 3G WCDMA 850/900/2100 MHz – SIM1 (SIM2 este doar 2G);
– Baterie 1450mAh;
– Cameră foto încorporată;
– Slot card microSD (de până la 32GB, nu este inclus);
– Bluetooth;
– Alarmă, calendar, ora pe glob etc;
– Dual SIM.

Exact, vei primi un 3G pentru apelare rapidă, clară și un internet excelent, posibilitatea de a introduce chiar și 2 cartele SIM, un LED Flash ce poate prelua și rolul unei lanterne. Conectivitate și rapiditate, fix ce ți-ai dorit.

Telefonul tău, are un display color și cu o dimensiune optimă. Nu te vei mai chinui să-l foloseșți, nu ți se vă părea prea mare sau prea incomod. Totul se va afișa perfect, informațiile de bază, meniul optimizat și vei vedea cifrele așa cum trebuie. Și nu uita, telefoanele cu butoane, vor rămâne mereu la modă, o alternativă excelentă pentru un smartphone.

Am optimizat meniul, am echilibrat specificațiile tehnice, l-am testat și retestat. Apoi, am integrat și un acumulator cu o capacitate ideală, capabil să ofere cât mai multă energie și să fie mereu gata de utilizare ! Nu-ți face griji, în cutie, vei găsi și încărcător dar și cablu USB. Îl vei încărca rapid și fără probleme.

Este adevărat, multe dintre telefoanele actuale, nu stau chiar foarte bine la capitolul audio. Sunetul nu este nici foarte clar și nici măcar puternic. Ți s-a întâmplat de multe ori să nu auzi un apel ?

Știm deja răspunsurile și considerăm că problema este ca și rezolvată. Telefonul tău, iHunt i3, este dotat cu un difuzor de calitate, nu vei rata niciun apel. Și încă ceva, să știi că sună tare și sună bine !

La început, îți povesteam despre funcțiile pe care orice telefon trebuie să le aibă, chiar dacă este unul clasic. Clasic sau nu, este necesară și o cameră foto integrată, una ce poate fi folosită rapid și cu ușurință, chiar îți va face plăcere să o pui la treabă. Exact așa este, vei surprinde cele mai frumoase momente, le vei vedea în timp real, pe ecranul color.

Până acum, ți-am expus câteva dintre atuurile noului tău telefon, despre aplicații, acumulator, ecran, cameră, etc. Îți mai spunem că de toate, se va ocupa procesorul pe care l-am integrat în interiorul acestui simpatic telefon. Poți sta liniștit, se va ocupa de toate și știe cum să o facă.

Acum, din moment ce ți-am povestit puțin despre simpaticul iHunt i3, te vom lăsa pe tine să-ți alegi culoarea preferată și să te bucuri de el. Și nu uita, simplu, rapid și util, exact așa cum ar trebui să fie !

Ai găsit produsul pe care ți-l dorești și vrei să il plătesti in rate?

Prin Tbi Credit este simplu și rapid, poate fi al tău acum și il poți plăti in până la 60 de rate.

Simulator rate pentru acest produs

* Prețul este aproximativ, urmând sa fie calculat in momentul in care veți fi redirecționat pe platforma securizată Tbi Credit.

Tu ești în avantaj!

  • Soluție disponibilă 24/7;
  • Doar 10 minute din timpul tău;
  • Fără drumuri la bancă, semnezi documentele online.

Simplu și Rapid

  • Adaugi produsul in coș și completezi datele de livrare;
  • Selectezi metoda de plata Credit Online Tbi Credit;
  • Apeși butonul Trimite Comanda și vei fi redirecționat către platforma securizată TBI Bank.

*Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Telefon rezistent
Logo
Enable registration in settings - general